Què és?

Vinaròs Participa és el portal web de la Regidoria de Govern Obert.

Aquest espai pretén ser la finestra web per canalitzar la participació ciutadana a Vinaròs. Vinaròs Participa ha de ser un espai on el ciutadà puga contactar, opinar i conéixer tota l’actualitat sobre la participació ciutadana a Vinaròs.

Aquesta finestra té l’objectiu de facilitar a la ciutadania la participació en la política i en la gestió municipal.

En aquest espai trobaràs les eines i aplicacions informàtiques que des de l’Administració posem al teu abast perquè la teua veu arribe als òrgans de govern.

És molt important per a l’Equip de Govern que els i les vinarossenques compten amb instruments moderns, àgils i eficaços que permeten fer arribar les seues inquietuds a les instàncies municipals corresponents.

En aquesta finestra de participació podràs trobar notícies d’actualitat sobre la participació a Vinaròs i l’accés a processos de participació ciutadana com els pressupostos participatius, les assemblees veïnals o plens ciutadans entre altres.

La intenció de l’actual corporació és ampliar aquest portal amb noves aplicacions de consulta i debat amb la ciutadania, també ampliar els àmbits i àrees en les quals la gent podrà fer públiques i comunicar les seues opinions i interessos.

Perquè creiem en la participació, creiem en aquesta com una eina més de gestió dins de l’Administració pública. Creiem que en la nova era de les TIC aquesta ha de tindré una importància vital dins del dia a dia de les administracions públiques.

Segur que tens molt bones idees i propostes per a Vinaròs, no dubtes a fer-nos-les arribar!

Participa!

Hugo Romero
participa@vinaros.es
Regidoria de Govern Obert