Què és?

Vinaròs Participa és el portal web de la Regidoria de Govern Obert.

 

Aquest espai pretén ser la finestra web per canalitzar la participació ciutadana, on l’objectiu es facilitar la intervenció en la política i en la gestió municipal. Ha de ser un espai on el ciutadà puga contactar, opinar i conèixer tota l’actualitat sobre la participació ciutadana a Vinaròs, com pot ser els pressupostos participatius, les assemblees veïnals o plens ciutadans entre altres.

En aquest espai trobaràs les eines i aplicacions informàtiques que des de l’Administració posem al teu abast perquè la teua veu arribe als òrgans de govern. És molt important per a l’Equip de Govern que els i les vinarossenques compten amb instruments moderns, àgils i eficaços que permeten fer arribar les seues inquietuds a les instàncies municipals corresponents.

La intenció de l’actual corporació és ampliar aquest portal amb noves aplicacions de consulta i debat amb la ciutadania, també ampliar els àmbits i àrees en les quals la gent podrà fer públiques i comunicar les seues opinions i interessos.

Perquè creiem en la participació, creiem en aquesta com una eina més de gestió dins de l’Administració pública. Creiem que en la nova era de les TIC aquesta ha de tindré una importància vital dins del dia a dia de les administracions públiques.

Segur que tens molt bones idees i propostes per a Vinaròs, no dubtes a fer-nos-les arribar!

Participa!

Hugo Romero
participa@vinaros.es
Regidoria de Govern Obert