Fase 1. Envia les teues propostes

Fase 1. Recollida de propostes

Tens una idea molt bona per a Vinaròs? Presenta la teua proposta!

L’Ajuntament de Vinaròs posa en marxa un procediment de participació de la ciutadania en el procés d’elaboració dels pressupostos municipals per al 2017.

Les propostes que presenten els veïns i veïnes de la ciutat que obtinguen més suport s’inclouran en els pressupostos municipals 2017.
Del 14 de juny al 15 d’agost, presenta les teues propostes, a les assemblees veïnals, a les urnes habilitades en les dependències municipals o en aquesta pàgina web amb el formulari habilitat.


Fase 2. Recollida d’avals

Del 19 d’agost al 2 de setembre podràs donar suport a les propostes que consideres més interessants de totes les que ha presentat la ciutadania. Indica totes les que t’agraden.

Les 30 propostes que tinguen més suports de la ciutadania en esta fase passaran a la votació final.
A través de la web participa.vinaros.es es publicaran les propostes perquè la ciutadania marque aquelles que crega més interessants i/o necessàries per a Vinaròs.

Les 30 propostes amb més avals passaran a la següent fase.

Només per Internet.


Fase 3. Votació pública i presentació

Aquesta és l’última fase de la consulta sobre els pressupostos participatius. En aquesta fase la ciutadania decideix quines propostes s’inclouen finalment en els pressupostos del 2017.

Es duran a terme les 12 propostes més votades.
Només per Internet.