L’última fase dels pressupostos participatius de 2018 començarà el 22 de desembre

L’última fase dels pressupostos participatius de 2018 començarà el 22 de desembre

15 desembre 2017 per Regidoria de Govern Obert

Un total de 22 propostes continuen en el procés de selecció per incloure’s en els pressupostos participatius de 2018, després dels 788 vots emesos durant el període de recollida d’avals. Actualment la viabilitat de les propostes finalistes està sent avaluada, tant a nivell econòmic com tècnic, pels tècnics municipals.

“Ara toca passar a la següent fase, que començarà el proper divendres 22 de desembre. S’hi podrà participar igualment de forma telemàtica, en aquest mateix web, com presencialment a les urnes que hi ha instal·lades a la Biblioteca Municipal, a l’Ajuntament i al Poliesportiu “, explica el regidor de Govern Obert, Hugo Romero.

Aquesta última fase, que finalitzarà el 21 de gener, serà la definitiva, ja que serà la que decidirà les propostes que passaran a formar part dels pressupostos de l’any que ve. Les actuacions que queden seleccionades són les que es duran a terme durant el 2018.

Romero ha animat a la població a que, a partir del 22 de desembre, participe triant les propostes que considerin prioritàries perquè sigue la ciutadania la que decideixi en què s’han d’invertir els 200.000 euros que contemplen els pressupostos participatius de 2018.

ENLLAÇ A LES 22 PROPOSTES FINALISTES