Microsite Fem Vinaròs

Inscripció i Objectius

Objectiu de les taules de treball

Imaginar entre tots el futur de la nostra ciutat i definir els objectius, les actuacions de millora i/o els projectes necessaris per a que eixe futur siga una realitat. Més concretament, s’ha de dedicar a detectar problemes, reflexionar, debatre i sintetitzar, per tal de preparar el contingut dels tallers temàtics i les possibles enquestes, que es faran amb la participació de la ciutadania en general.

Eixos de treball:

Es plantegen quatre taules de treball per analitzar quatre eixos temàtics.

  • Desenvolupament econòmic: creació d’ocupació; desenvolupament d’empreses, comerços i negocis; iniciatives emprenedores; desenvolupament econòmic sostenible; turisme; i innovació tecnològica.
  • Desenvolupament urbà i medi ambient: territori i urbanisme, desenvolupament i mobilitat sostenible, energia, patrimoni cultural i natural, infraestructura verda i paisatge, accions en àrees vulnerables, etc.
  • Política social : accés a l’habitatge, millora de la cohesió social, prevenció de la exclusió social, ajuda a grups més desafavorits o amb menys recursos, joventut i salut.
  • Cultura, educació, esports i oci: qualitat i varietat de l’oferta cultural, esportiva i de oci, desenvolupament de la creativitat, promoció i atracció del talent.

De manera transversal a totes les taules es treballarà la possible aplicació de:

  • a) les noves tecnologies que faciliten uns serveis municipals més eficients i/o
    de projectes de ciutat intel·ligent.
  • b) les qüestions de la governança participativa, i
  • c) l’impacte inclusiu o de gènere.

Formulari d’inscripció.

Els camps marcats amb un * són obligatoris

(Representant d'associació, empresa, sector).