Resultat recollida d’avals propostes 2017 – 2018

A continuació es detallen les propostes que han recollit més de 50 avals en aquesta edició dels pressupostos participatius;

 1. Carril bici per la Costa Sud.
 2. Utilització d’un edifici polivalent per a fer actes multitudinaris, que cada any es
  pugue invertir amb ell per a la sonoritat i demés comoditat d’un tamany com els
  envelats de fires, amb moltes portes laterals. Una nau diàfana.
 3. Passarel·la riu Servol.
 4. Augment carril bici, preferentment a la carretera de la Zona nord. Proposta de una sola direcció de circulació de vehicles des de la platja del Saldonar fins el camí
  Ameradors.
 5. Locals per a les associacions, per reunir-nos, local d’associacions. Niu d’associacions.
 6. Carril Bici Av. Castelló- Av. Pablo ruiz picasso- Av. Llibertat. Unflador públic de bicicletes. Aparca bicicletes en forma de U.
 7. Aparcament de Caravanes.
 8. Zona esportiva a la costa nord.
 9. Espai multi-esportiu on hi hague un circuit de ciclisme asfaltat, circuit ciclocròs o btt, per a la practica del running, curses obstacles, etc. el lloc idoni per aprofitar les infraestructures segons la nostra opinió seria en la ciutat esportiva on ja disposa de vestidors, conserge, bar, aigua, llum, aparcament. Un espai necessari en una ciutat com vinaros que te una escola de ciclisme on els mes menuts poden practicar el ciclisme sense tindre el perill dels vehicles i on els mes gran poder gaudir de eixa seguretat i poder organitzar esdeveniments.
 10. Millora de l’equipament en les pistes de bàsquet de la plaça de les Corts Valencianes.
 11. Hacer algo en las canchas deportivas del Colegio Publico San Sebastián. Bien cubrir el espacio y adecuar la pista que seria lo ideal o bien arreglar la pista para que se pudiera entrenar después de las 18:00horas, ya que con la humedad que hay la pista se hace impracticable.
 12. Parc infantil a la costa nord.
 13. Ombra a tots els parcs infantils de la ciutat. Sinó vegetal toldos o lones fixes.
 14. Semàfors / passos de vianants adaptats, acústics o sonors per a la població amb algun tipus de discapacitat visual.
 15. Restauració i recuperació dels vestits antics dels nanos de Vinaròs.
 16. Agenda de programació de concerts a la platja o passeig durant els mesos de juliol i agost, tots els divendres a les 20h a l’estil de les jornades musicals de l’ermita d’Ulldecona.
 17. Ampliar l’oferta de programació cultural i d’oci, caps de setmana i dissabte nit.
 18. Anàlisi d’ADN per multar els excrements dels gossos. Els cens genotipat, mostra de sang, registre i emmagatzematge de mostres, enviament de xapes identificatives, costa 45 euros, i la identificació de l’infractor dels excrements costa 22 euros.
 19. Parcs amb terra, arbres, gespa on poder anar a passar el dia. Arbres grans, sense circulació de vehicles, ni sorolls. Com el parc central de Tortosa o el Ribalta de Castelló. Un autèntic pulmó verd.
 20. Pla de millora i ampliació de l’arbrat en els diferents parcs de la ciutat, millorant ombres i vegetació existent.
 21. Dotación económica en ayudas para la creación de jardines verticales en medianeras vistas de edificios en el casco urbano de Vinaròs.
 22. Pla de modernització de l’Av. Llibertat, mobiliari, il·luminació, arbrat, aparcaments de motocicletes i bicis, entre altres.

Aquestes propostes seran valorades pels tècnics municipals i passaran a la última fase del procés on es decidiran aquelles que es porten a terme en el pressupost 2018.